Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

O τυφώνας Ουίφα σάρωσε την Ιαπωνία [Βίντεο]



Τουλάχιστον 14 νεκροί είναι, μέχρι στιγμής, ο απολογισμός από το πέρασμα τουτυφώνα Ουίφα από την Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο μικρό ιαπωνικό νησί Οσίμα, νοτίως του Τόκιο, ενώ μια γυναίκα σκοτώθηκε στην πόλη Μασίντα του δυτικού Τόκιο αφού παρασύρθηκε από τα νερά των πλημμυρών, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.


«Έχουμε επιβεβαιώσει το θάνατο 13 ανθρώπων (στο νησί Οσίμα) και ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί», ανέφερε αξιωματούχος της αστυνομίας. Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για επτά νεκρούς. Περίπου 500 εσωτερικές πτήσεις ματαιώθηκαν, ενώ διεκόπησαν επίσης πολλά σιδηροδρομικά δρομολόγια.
Δεκάδες σπίτια παρασύρθηκαν από ένα πλημμυρισμένο ποταμό στο Οσίμα, που βρίσκεται 120 χλμ. από το Τόκιο. Σήμερα το πρωί καταγράφηκε στο νησί αυτό βροχόπτωση ρεκόρ 122 χιλιοστών την ώρα, ενώ το τελευταίο 24ωρο υπερέβαινε τα 800 χιλιοστά, πάνω από το διπλάσιο του μέσου όρου για το μήνα Οκτώβριο, σύμφωνα με την ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου