Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Δείτε ΟΚΤΩ πράγματα που κάνουμε συνέχεια και αλλού είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ!



Στη Σιγκαπούρη η τσιχλόφουσκα είναι απαγορευμένη από το 1992 όταν βγήκε και σχετικός νόμος.Θέλησαν έτσι να αποφύγουν τις κολλημένες τσίχλες σε πεζοδρόμια και παγκάκια.

Αν παίζετε Saints Row IV στο Play Station μην πάτε στην Αυστραλία. Εκεί, τα περισσότερα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι απαγορευμένα και ή δεν θα τα βρείτε ή θα τα παίζετε παράνομα.

Αν θέλετε να χρησιμοποιείτε πλαστικές σακούλες για τα ψώνια σας, όπως κάνουμε καθημερινά εδώ χωρίς καμία ντροπή, ψάξτε καλά που μπορείτε να πάτε γιατι στο μισό πλανήτη οι πλαστικές σακούλες έχουν απαγορευτεί για οικολογικούς λόγους.

Την ώρα που σε μερικές χώρες συζητούν να νομιμοποιήσουν ακόμα και τη μαριχουάνα, στο Μπουτάν (ένα μικρό Βασίλειο στα σύνορα της Κίνας) έχει απαγορευτεί εντελώς από το 2004 το απλό, κλασικό τσιγάρο. Ούτε στα σπίτια, ούτε σε ανοιχτούς χώρους… Πουθενά! Δεν θα βρείτε πουθενά πακέτο και αν το προσπαθήσετε να το πάρετε μαζί σας θα σας το κατάσχουν στην είσοδο του κρατιδίου.

Αν πάτε στη Βόρεια Κορέα ή σε οποιαδήποτε θρησκόληπτη χώρα της Ασίας που ξεκινά από Κ και τελειώνει σε -αν δεν θα μπορείτε με τίποτα να δείτε πoρνό. Είναι απαγορευμένο με νόμο και μάλιστα οι κυρώσεις αν σε πιάσουν είναι αυστηρές. Βέβαια το πoρνό είναι απαγορευμένο και σε άλλες χώρες πιο προοδευτικές, Στην Αγγλία έχει τοποθετηθεί ένα φίλτρο που απαγορεύει την είσοδο σε πονηρές σελίδες ενώ και στην Ισλανδία το πoρνό απαγορεύεται.

Το internet είναι απαγορευμένο στις χώρες-συνήθεις ύποπτοι όπως η Βόρεια Κορέα, η Κίνα και μέρη της Μέσης Ανατολής. Εκεί ακόμα πάνε να νοικιάσουν ταινίες από το video club και να αγοράσουν cds γιατί δεν μπορούν να κατεβάσουν ταινίες και τραγούδια.

Το ποτό απαγορεύται σε σχεδόν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Εκεί απαγορεύεται επίσης δια νόμου το προγαμιαίο σeξ.
http://lougantina.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου