Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Φαγοπότι παγκοσμιοποιητών για την… «αναμόρφωση του πλανήτη»



Φαγοπότι παγκοσμιοποιητών στην Ελβετία με το βλέμμα στην επιβολή τάξης στο χάος που σκόπιμα δημιουργήθηκε

Την διαμεσολάβηση των δυτικών δυνάμεων ζητάει η αντιπολίτευση στην Ουκρανία για να μην βγει η πολιτική κρίση στην χώρα εκτός ελέγχου. Εν ολίγοις οιπαγκοσμιοποιητές που δημιούργησαν την κρίση στην Ουκρανία, επειδή απέρριψε την συμφωνία με την ΕΕ και κοίταξε προς Ρωσία, θα «προθυμοποιηθούν» σαν να μην συμβαίνει τίποτα να «βοηθήσουν» πάντα για το καλό της «δημοκρατίας».
Αυτοί, που εκπρόσωποί τους συγκεντρώθηκαν με 1.600 πανάκριβα μπουκάλια σαμπάνιας και 80 κιλά σολομού στο Νταβός της Ελβετίας, προκειμένου να συζητήσουν για την φτώχεια και την αναδιανομή του πλούτου στα πλαίσια του παγκόσμιου συγκεντρωτισμού, ώστε τα πάντα να μαζευτούν σε πολυεθνικές και αργότερα να συνενωθούν σε ένα κέντρο διαχείρισης του πλούτου.
Με 1.600 μπουκάλια σαμπάνιας, 3.088 μπουκάλια κρασί, 80 κιλά καπνιστού σολομού, 1.565 πίτσες, 1.350 κουτάκια με σοκολατάκια και 16.805 καναπεδάκια, οι μεγαλοεπενδυτές της παγκόσμιας διαπλοκής δεν ξέχασαν να δηλώσουν, μασουλώντας με απόλαυση, την κοινωνική τους «ευαισθησία» καθώς και να εκφράσουν την… βαθιά τους ανησυχία σε σχέση με «τον κίνδυνο κοινωνικών εκρήξεων λόγω της απληστίας και του ανεξέλεγκτου πλουτισμού που διογκώθηκε εν μέσω κρίσης».
Ετοιμάζεται λοιπόν σιγά-σιγά η αφορμή, με βάση την οποία θα προσφερθεί στο τέλος η λύση της παγκόσμιας διακυβέρνησης ή αν προτιμάτε θα επιβληθεί η τάξη μέσω του χάους. Άλλωστε, πέρα από τις ποσότητες πλουσιοπάροχου φαγητού για τους «ευαισθητοποιημένους» από την ανεργία των πολιτών μεγάλο-καρχαρίες, το «κυρίως πιάτο» του 44ου Παγκόσμιο Φόρουμ ήταν η «Αναμόρφωση του Κόσμου».
Τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό; «Αναμόρφωση» για το καλό μας; Τι λέτε, ειδικά φέρνοντας την εικόνα των παγκοσμιοποιητών να μιλούν με «αγωνία» π.χ. για την ανεργία των νέων, κατεβάζοντας τυριά και σολομούς;
Απλά η Ρωσία ανατρέπει τα σχέδια παγκόσμιας κυριαρχίας των παγκοσμιοποιητών της Δύσης και ουδείς γνωρίζει τι θα επακολουθήσει, ενώ πλησιάζουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί του Σότσι, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια «πρώτης τάξεως ευκαιρία» για περαιτέρω προβοκατόρικες ενέργειες πυροδότησης εξελίξεων στον πλανήτη.www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου