Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο εφιάλτης των αρπακτικών - Εικονική επίθεση Iράν σε Ισραήλ και ΗΠΑ [Βίντεο]Το Ιράν παίζει άριστα το δόγμα του ψυχολογικού πολέμου!
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel μεταδόθηκε βίντεο από την κρατική τηλεόραση του Ιράν το οποίο έδειχνε βόμβες να πέφτουν από τον ουρανό με στόχο αεροδρόμια και πόλεις του Ισραήλ, ενώ πλάνα του προέδρου της χώρας, Χασάν Ρουχανί και του θρησκευτικού ηγέτη, Αγιατολάχ Ρουχολάχ Χομεϊνί, εναλλάσσονται.

Το βίντεο είχε με τίτλο «Ο εφιάλτης των αρπακτικών»!
Μάλιστα, κατά την έναρξη του 11λεπτου βίντεο ακούγεται ο Αγιατολάχ Χαμενεϊ, να λέει:
«Οποίος πιστεύει ότι μπορεί να επιτεθεί στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν πρέπει να είναι προετοιμασμένος να δεχθεί γερό χαστούκι και ατσάλινη γροθιά από τις ένοπλες δυνάμεις».
Την ίδια ώρα, τα πλάνα απεικονίζουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη να επιτίθενται και σε αμερικανική βάση.
Σε συνέντευξή του ο στρατηγός Χουσέιν Σαλαμί, δήλωσε πως το Ιράν έχει σχέδια να απαντήσει σε επίθεση των ΗΠΑ, προσθέτοντας πως πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους και τις καταστροφικές συνέπειες αυτών.
Όπως υποστήριξε ο Σαλαμί, το Ιράν έχει διαπιστώσει πως υπάρχουν πιθανά σενάρια επίθεσης κατά του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων και αεροπορικών επιδρομών.http://www.apocalypsejohn.com/