Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

12 Πανέξυπνα κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια







Είχατε σκεφτεί πολύ ότι με τη βοήθεια ενός φαρασιού θα μπορούσατε να γεμίσετε ενα κουβά απο το νιπτήρα!




Έχει η λεκάνη σας στίγματα άλατα, πουρί και εσείς δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χημικά. Δεν θα πάτε μακρυά, μόνο μέχρι το ψυγείο!
Ρίξτε coca-cola μέσα στη λεκάνη και στα τοιχώματα, αφήστε να περάσει μία ώρα, τρίψτε με μία βούρτσα, τραβάτε καζανάκι και έτοιμη!!






Εσείς αγαπάτε το λεμόνι? Εγώ το λατρεύω και μετά απο αυτή τη χρήση το λατρεύω ακόμα περισσότερο! Σίγουρα πολλοί θα σας πούν οτι αυτά τα σημάδια απο άλατα δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν παρα μόνο με τα γνωστά καθαριστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Για πάρτε ένα λεμόνι, κοψτε το στη μέση και τρίψτε τις επιφάνειες με άλατα, θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα..




Βαρεθήκατε να ανοίγετε το ντουλάπι να πάρετε κάτι και να πέφτουν ή να ανακατεύονται μεταξύ τους.. Να θες να καθαρίσεις το φούρνο και να απλώνεις το χέρι και να πέρνεις το καθαριστικό τζαμιών .. Όχι πια!



Μαζέψτε τις τρίχες απο τα ζωάκια σας με έναν απλό καθαριστή τζαμιών!


 

Ωραία ιδέα για το καθαρισμα δύσκολων σημείων. Να πω την αλήθεια είχα φτάσει μέχρι την πετσέτα πάνω στη σκούπα, και πάντα έπεφτε το πετσετακι!! Αυτό με το λάστιχο το τελειοποίησε!


 

Καθαρίστε την τελεόραση με ένα φίλτρο καφέ .





Τους ξέρετε αυτούς τους δίσκους που περιστρέφονται? Βάλτε έναν τέτοιο σε ένα ράφι του ψυγείου και κερδίστε χώρο και οργάνωση!




Ξεχάστε το κλασσικό τρόπο αποθήκευσης των ρούχων στο συρτάρι. Δοκίμαστε να τα διπλώσετε και να τα βάλετε ορίζοντια, και χωράει περισσότερα και τα βρίσκετε και αμέσως!!



Εγώ το παραδέχομαι.. ποτέ δεν θα το καταφέρω!!!




Έχεις κομπάκια το κολάν σας ή το παντελόνι σας? Κανένα πρόβλημα, περάστε του ένα ξυρισματάκι, πάρτε τα μαζεμένα χνούδια με κολλητική ταινία και είσαστε έτοιμοι!





Τέλος πιείτε κανα ποτάκι πρίν ξεκινήσετε τις δουλειές του σπιτιού. Δεν έχετε παρατηρήσει ότι είσαστε πιο ενεργητικοί και ζωηροί? Μην το παρακάνετε βάβαια. Την επόμενη μέρα θα ξυπνήσετε και θα θαυμάζετε το συγυρισμένο σας σπίτι!!
http://freepatentsgr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου