Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ξεκινάει η περίοδος των τυφώνων: Πού θα χτυπήσουν φέτος οι φυσικές καταστροφές


Μετά από μια σεζόν με το μικρότερο αριθμό των τυφώνων από το 1982, η σεζόν τυφώνων 2014 αναμένεται να ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα, με σχετικά ήπια καιρικά φαινόμενα.

Για φέτος, το δελτίο καιρού Accuweather προβλέπει περίπου 10 τροπικές καταιγίδες, 5 κανονικούς και 2 μεγάλους τυφώνες για τη λεκάνη του Ατλαντικού αυτή τη σεζόν.
Ωστόσο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, περιοχές από τον κεντρικό και ανατολικό Κόλπο του Μεξικού μέχρι την Ανατολική Ακτή θα είναι πιο ευάλωτες στα καιρικά φαινόμενα.
Η επίσημη έναρξη της εποχή των τυφώνων, την 1η Ιουνίου, 2014, θα έρθει με μία ή δύο καταιγίδες τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, ενώ οι περισσότερες καταιγίδες αναμένονται στην καρδιά της σεζόν, προς το τέλος του Αυγούστου και πιθανότατα τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Αυτό το καλοκαίρι, οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη σεζόν των τυφώνων θα είναι στην ανατολική Λουιζιάνα, ανατολικά της Φλόριντα και στις ακτές της Καρολίνας και της Βιρτζίνια, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων της Νέας Ορλεάνης, της Τάμπα , του Μαϊάμι, του Τσάρλεστον και του Νόρφολκ.
Παρά το γεγονός ότι αυτή την εποχή οι συνολικοί αριθμοί αναμένεται να είναι χαμηλοί, οι μετεωρολόγοι παροτρύνουν τους κατοίκους των περιοχών αυτών να είναι προετοιμασμένοι για το χειρότερο.http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου