Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Βρετανός καλλιτέχνης πιστεύει ότι οι εξωγήινοι ζωγραφίζουν μέσω αυτού

Ένας καλλιτέχνης από τη Βρετανία υποστηρίζει ότι στο παρελθόν υπήρξε θύμα απαγωγής από εξωγήινα όντα, και τώρα οι εξωγήινοι προβάλλουν τις ιδέες τους στο μυαλό του, και τον εμπνέουν να δημιουργήσει περισσότερα έργα ζωγραφικής.

Δηλώνει υποχρεωμένος να ζωγραφίζει συγκεκριμένες εικόνες που ο ίδιος πιστεύει ότι είναι μέθοδος επικοινωνίας των όντων αυτών με την ανθρωπότητα.
Ο 33χρονος Lloyd Canning δηλώνει ότι οιεξωγήινοι τον έπιασαν για πρώτη φορά το 2005, όταν ένα τεράστιο διαστημόπλοιο -που επέπλεε- πλησίασε πάνω από το αυτοκίνητό του.
Είναι πατέρας δύο παιδιών και ξαφνικά αποφάσισε να σταματήσει την εργασία του για να ζωγραφίζει αυτές τις εικόνες.
Έως πρόσφατα κρατούσε τις ζωγραφιές του κρυφές για να μην γελοιοποιηθεί όπως ο ίδιος δηλώνει, μέχρι που είδε σε οράματα που του αποστάλθηκαν ότι επιλέχθηκε από τους εξωγήινους γιατί ήξεραν ότι θα μπορούσαν να διοχετεύσουν τελικά τα μηνύματά τους στην ανθρωπότητα μέσω αυτού.
Σε γενικές γραμμές ζωγραφίζει πίνακες που απεικονίζουν τα χαρακτηριστικά των εξωγήινων και των πλανητών τους, σε εβδομαδιαία βάση, αλλά και εικόνες που δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίσει τι ακριβώς βλέπει.
Πρόσφατα, δηλώνει αποφασισμένος να διοχετεύσει τα μηνύματα παγκοσμίως και σχεδιάζει τη πρώτη διεθνή εμφάνιση του.http://apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου