Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η ιστορία της Coca Cola σε ένα μουσείο

perierga.gr - Η ιστορία της Coca Cola σε ένα μουσείο!Ούτε ο ίδιος ο John Pemberton, ο «εφευρέτης» της Coca Cola, δεν φανταζόταν το 1919, όταν συνέστηνε για πρώτη φορά το «μαγικό υγρό» στους πελάτες του ως «καλό φάρμακο κατά των πονοκεφάλων», ότι στην πορεία θα κατακτούσε τον κόσμο ως ένα από τα πλέον διάσημα αναψυκτικά.

Σχεδόν 100 χρόνια πέρασαν από τότε, μέσα στα οποία η Coca Cola κατάφερε όχι μόνο να γίνει το αγαπημένο αναψυκτικό του πλανήτη αλλά και η δεύτερη πιο αναγνωρίσιμη λέξη στον κόσμο (μετά το ΟΚ)!
perierga.gr - Η ιστορία της Coca Cola σε ένα μουσείο!
Από τα πρώτα της βήματα στις αγορές του κόσμου, τις διαφημίσεις και τις καμπάνιες της μέχρι το σύγχρονο προφίλ του brand, η ιστορία της Coca Cola «ξεδιπλώνεται» στο πρωτότυπο τριώροφο μουσείο «Wold of Coca Cola», που εδρεύει στην Ατλάντα από το 2007.
perierga.gr - Η ιστορία της Coca Cola σε ένα μουσείο!
«Είναι ένα αφιέρωμα σε ένα μοναδικό προϊόν και στους καταναλωτές, οι οποίοι το έχουν κάνει το αγαπημένο αναψυκτικό στον κόσμο», αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου του Μουσείου, το οποίο συγκεντρώνει πάνω από 9.000.000 επισκέπτες ετησίως.
perierga.gr - Η ιστορία της Coca Cola σε ένα μουσείο!
Διαδραστική τεχνολογία, παρουσιάσεις βίντεο, εκδηλώσεις, ζωντανές επιδείξεις και δοκιμές, η διαφημιστική ιστορία της Coca Cola αλλά και τα συλλεκτικά μπουκάλια του αναψυκτικού αποτελούν μερικά μόνο από αυτά που μπορεί να θαυμάσει κάποιος στην περιήγησή του στο Μουσείο. Σήμα-κατατεθέν: Η υδρόγειος-σφαίρα στην είσοδο με το logo της Coca Cola υποδηλώνει τον παγκόσμιο χαρακτήρα του αναψυκτικού!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου