Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Πουκάμισο φοριέται 100 μέρες χωρίς να πλυθεί

perierga.gr - Πουκάμισο φοριέται 100 μέρες χωρίς να πλυθεί!!!Ένα πουκάμισο που μπορεί να φορεθεί έως και 100 ημέρες χωρίς να χρειάζεται να πλυθεί ή να σιδερωθεί είναι το όνειρο πολλών αντρών (και γυναικών!) σε όλο τον κόσμο.
Τώρα, στην εταιρεία Wool & Prince, το θαύμα έγινε πραγματικότητα. Πριν από έξι μήνες ο Mike Major, υπεύθυνος της εταιρείας, έθεσε ως στόχο να δημιουργήσει ένα… πουκάμισο που θα παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο, δεν θα μυρίζει και δεν θα φθείρεται. Μετά από μεγάλη έρευνα και πειράματα οι ειδικοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το μαλλί είναι 6 φορές πιο ανθεκτικό από το βαμβάκι καθώς αντιμετωπίσει με φυσικό τρόπο τις οσμές, χωρίς οποιεσδήποτε πρόσθετες χημικές ουσίες.
Και προχώρησαν στο διά ταύτα: Ένα πουκάμισο που ο Mike το δοκιμάσετε πρώτα στον εαυτό του. Το ρούχο πέρασε εξαντλητικές δοκιμές; «Πέραν από το γεγονός ότι το φορούσα διαρκώς, έτρεχα με αυτό αρκετά χιλιόμετρα κάθε μέρα κάνοντας τη γυμναστική μου. Και μπορεί να μούσκεψε από τον ιδρώτα και να τσαλακώθηκε λίγο, όμως το επόμενο πρωί ήταν πάλι φρέσκο φρέσκο για να το ξαναφορέσω. Και αυτό κράτησε 100 ολόκληρες ημέρες!», λέει ο ίδιος. Και να θέλεις δηλαδή να αλλάξεις πουκάμισο, δεν μπορείς! Τον επόμενο Δεκέμβριο αναμένεται να βγει στην αγορά, ενώ το υλικό της δημιουργίας του παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.http://perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου