Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Έκανε εκπομπή για… 62 συνεχόμενες ώρες!

perierga.gr - Δημοσιογράφος έκανε εκπομπή για... 62 συνεχόμενες ώρες!Ο Ραμπί Λαμακχανέ, παρουσιαστής τηλεοπτικού σόου στην τηλεόραση του Νεπάλ, μπήκε στο βιβλίο Γκίνες καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει μια τηλεοπτική εκπομπή διάρκειας 60 συνεχόμενων ωρών.
«Με συνολικά 62 ώρες και 12 λεπτά, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της μεγαλύτερης σε διάρκεια συνεχόμενης τηλεοπτικής εκπομπής», δήλωσε ο Πράβιν Πάτελ μέλος της επιτροπής των βραβείων Γκίνες.
Η εκπομπή με θέμα, «ο Βούδας γεννήθηκε στο Νεπάλ», ξεκίνησε την Πέμπτη το πρωί και ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ, όταν το Νεπάλ καλωσόρισε το νέο έτος σύμφωνα με το τοπικό ημερολόγιο, Μπικράμ Σαμπάτ. Κατά τη διάρκεια του σόου ο Λαμακχανέ έκανε μόνο πεντάλεπτα διαλείμματα μεταξύ των συνεντεύξεων. Πήρε συνέντευξη από πολιτικούς, τοπικές διασημότητες και έκανε κλήσεις μέσω Skype με πολίτες του Νεπάλ σε όλο τον κόσμο, μιλώντας για τη θρησκεία, την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα.
Όπως εύστοχα ειπώθηκε η διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής ήταν τόσο μεγάλη που ο παρουσιαστής μπήκε στο στούντιο ξυρισμένος και βγήκε με γένια. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένα δίδυμο από την Ουκρανία που φιλοξένησε μια εκπομπή στο κανάλι 5 της Ουκρανίας επί 52 ώρες.http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου