Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Η διάσημη κούκλα Barbie χωρίς… μακιγιάζ

perierga.gr - Η διάσημη κούκλα Barbie χωρίς μέικαπ!Το λατρεμένο παιχνίδι αλλά και απόλυτο φετίχ των κοριτσιών ανά τον κόσμο αλλάζει όψη διά χειρός Eddi Aguirre, ενός Μεξικανού σχεδιαστή που αποφάσισε να… καταρρίψει το μύθο της Barbie και να την παρουσιάσει έτσι απλά χωρίς μακιγιάζ!
Με τη βοήθεια του Photoshop ο καλλιτέχνης θέλει να υπερτονίσει ότι… κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε καν η Barbie! Την παρουσιάζει, λοιπόν, όπως ακριβώς θα ήταν χωρίς ρουζ, κραγιόν και μάσκαρα, σαν να έχει μόλις ξυπνήσει, με πρησμένα μάτια, φριζαρισμένα μαλλιά αλλά και σιδεράκια!
«Δίνοντας έμφαση στη φυσική ομορφιά των γυναικών, η απομυθοποίηση της διάσημης κούκλας είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβουν όλες ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι που περνάει και χάνεται και πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να πέσει από το… θρόνο του, έστω κι αν κάθεται εκεί για χρόνια. Η αγαπημένη κούκλα μικρών και μεγάλων, που μεγάλωσε γενιές και γενιές παιδιών, έχει κι αυτή ελαττώματα έστω κι αν παρουσιάζεται ωραιοποιημένη. Είναι κι αυτή μια κοινή θνητή που πρέπει να αποτελεί ένα ρεαλιστικό πρότυπο για τα κορίτσια, έστω και χωρίς μακιγιάζ!», λέει ο Eddi και προκαλεί έκπληξη με την εικόνα του…http://perierga.gr
perierga.gr - Η διάσημη κούκλα Barbie χωρίς μέικαπ!
perierga.gr - Η διάσημη κούκλα Barbie χωρίς μέικαπ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου