Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Σερβιτόροι… μαϊμούδες κλέβουν την παράσταση!

perierga.gr - Σερβιτόροι... μαϊμούδες κλέβουν την παράσταση!
Το ιαπωνικό εστιατόριο «Kayabukiya», στη βόρεια πλευρά του Τόκιο έχει γίνει εδώ και καιρό το «talk of the town» καθώς ο ιδιοκτήτης του χρησιμοποιεί δύο συμπαθείς πιθήκους για να σερβίρουν τους πελάτες.
Οι ουρές των ενδιαφερομένων να απολαύσουν το εν λόγω θέαμα σχηματίζουν χιλιόμετρα, προκαλώντας μποτιλιάρισμα στους γύρω δρόμους, ενώ η λίστα αναμονής είναι μεγάλη.
Και οι δύο πίθηκοι, ο Yat-chan και ο Fuku-chan, ανήκουν στο είδος μακάκος και τα καταφέρνουν μια χαρά στις νέες αρμοδιότητές τους. Λαμβάνουν… παραγγελίες, δίνουν ποτά και φαγητά, ενώ μια ζεστή πετσέτα αποτελεί το απαραίτητο αξεσουάρ τους προκειμένου να καθαρίζουν κάθε φορά τα χέρια τους.
perierga.gr - Σερβιτόροι... μαϊμούδες κλέβουν την παράσταση!
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Kaoru Otsuka είχε τους δύο πιθήκους ως κατοικίδια ζώα, αλλά κάποια στιγμή παρατήρησε ότι τον μιμούνταν άριστα στις εργασίες που ένανε στο σπίτι. Τότε κατάλαβε ότι έπρεπε να τους δώσει μια ευκαιρία να εξελιχθούν ως σερβιτόροι. Και τα κατάφεραν μια χαρά, όπως αποδεικνύεται και στο βίντεο που ακολουθεί… Οι πελάτες πάντως δεν τους αλλάζουν με τίποτα!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου