Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Συρία: Ισλαμιστές πωλούν το αίμα των χριστιανών σε φιάλεςΣυγκλονίζει η συνέντευξη μιας χριστιανής καλόγριας από τη Γερμανία, για τις θηριωδίες που έχουν διαπραχθεί και συνεχίζονται να διαπράττονται από τους ισλαμιστές αντάρτες, στην Συρία, οι οποίοι υπενθυμίζεται ότι, αποτελούνται από σουνίτες και ακραίους σουνίτες της ουαχαμπιτικής αίρεσης τους Ισλάμ.

Ανάμεσα στις άλλες μαρτυρίες που παρουσιάζει για τις σφαγές και τα μαρτύρια που πραγματοποιούν οι ισλαμιστές εις βάρος των Χριστιανών η πλέον ανατριχιαστική αποκάλυψη είναι ότι οι ισλαμιστές συλλέγουν το αίμα των χριστιανών που έχουν σκοτώσει σε ένα μπουκάλι, και κάθε μπουκάλι το πωλούν για εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στη Σαουδική Αραβία, κυρίως, όπου μουσουλμάνοι πλένουν τα χέρια τους σε αυτό, πιστεύοντας πως  έτσι θα εξιλεωθούν για τις αμαρτίες τους.
Η καλόγρια από τη Γερμανία, μετέβη στην Συρία όπου πραγματοποίησε ανεξάρτητη έρευνα για τα μαρτύρια των Χριστιανών στη Συρία και στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, την οποία παρουσίασε σε συνέδριο πίσω στη Γερμανία.
Μένει να αποδειχθεί κατά πόσο, μετά και από αυτή τη νέα αποκάλυψη που φέρνει στο φως την αλήθεια για τον πόλεμο στην Συρία, θα συγκινηθεί  η δυτική διεθνής (και κατ’ επίφαση χριστιανική) κοινότητα, η οποία έχει παραμείνει σκανδαλωδώς απαθής και αδιάφορη στις θηριωδίες των ισλαμιστών μέχρι τώρα.
Το θέμα της έρευνας που πραγματοποίησε η καλόγρια στην Συρία, ήταν η αντιμετώπιση των χριστιανών από φονταμενταλιστικές ισλαμικές ομάδες στη Συρία.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο από την συνέντευξη και την παρουσίαση της καλόγριας, μετέβη εκεί και μίλησε με απλούς ανθρώπους, χριστιανούς της Συρίας, οι οποίοι αποκάλυψαν τις σφαγές και τα διάφορα μαρτύρια στα οποία τους υποβάλλουν οι ισλαμιστές, καθώς και τη φρικώδη πληροφορία ότι αφού σκοτώνουν ανελέητα τους Χριστιανούς, συλλέγουν το αίμα τους σε ένα μπουκάλι, και κάθε μπουκάλι το πωλούν για εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στη Σαουδική Αραβία κυρίως όπου άλλοι μουσουλμάνοι πλένουν τα χέρια τους σε αυτό, πιστεύοντας πως  έτσι θα εξιλεωθούν για τις αμαρτίες τους.
Είναι μια λεπτομέρεια με την οποία ίσως θα ταίριαζε μία φράση από το Βιβλίο της Αποκάλυψης:
"γυναίκα, μεθυσμένη με το αίμα των αγίων, και από το αίμα των μαρτύρων του Ιησού" (Αποκάλυψη 17:06)
Ακολουθεί το βίντεο (στα γερμανικά με αγγλικούς υπότιτλους) της συνέντευξης της καλόγριας, το οποίο παρουσιάζει τα απερίγραπτα βάσανα των Χριστιανών:
http://www.apocalypsejohn.com/