Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Κάτι παράξενο συμβαίνει κάτω από την Ανταρκτική...ΒΙΝΤΕΟ

Ένα, πάνω από 10 σελίδες, δημόσιο φόρουμ, έχει μια σε βάθος συζήτηση γι' αυτό που ο συντονιστής του φόρουμ θεωρεί «κάτι παράξενο που ενεργοποιείται κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής». 

Ο διαχειριστής του Forum ισχυρίζεται ότι ένας γεωλόγος έχει αποσταλεί στο Neumayer σταθμό στην Ανταρκτική, για να μελετήσει δείγματα πυρήνα πάγου. Η εισαγωγή του σε αυτό το θέμα συνοψίζεται ως κατωτέρω και συζητήθηκαν πολύ περισσότερο σε βάθος η έκθεση που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο βίντεο που ακολουθεί. Παραδόξως, ο ισχυρισμός αυτός μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από ότι θα περίμενε κανείς.: 

Πριν από περίπου 2 εβδομάδες αρχίσαμε να ακούμε φήμες ότι παράξενες μεταδόσεις μικροκυμάτων είχαν εντοπιστεί. Τελικά ανακαλύφθηκε ότι αυτή η μετάδοση προέρχονταν από περίπου 100 μέτρα κάτω από τον πάγο, περίπου 15 μίλια από το σταθμό. Μια αποστολή εστάλη σε αυτήν τη θέση για να ερευνήσει την περιοχή. Αυτό που βρήκαν ήταν όχι μόνο μεταδόσεις μικροκυμάτων, αλλά και ραδιενεργή δραστηριότητα, καθώς και ένα τεράστιο ποσό θερμότητας που προέρχεται κάτω από τον πάγο, ενώ ο πάγος λιώνει.
Αυτό συνέβη, όταν όλα έγιναν πραγματικά περίεργα. Μέσα σε λίγες μέρες μια ομάδα απεστάλη από τις ΗΠΑ, με βαρύ χωματουργικό εξοπλισμό. Όλα ήταν απόρρητα και μόνο μερικά μέλη του σταθμού γνώριζαν τι συμβάινει. Αυτή η ομάδα και ο εξοπλισμός τους απεστάλη στη θέση που πιθανώς θα έσκαβαν, κάτω από τον πάγο. Περίπου 4 ώρες μετά η ομάδα και ο εξοπλισμός της που πήγαν στο χώρο επέστρεψαν. Υπήρχαν 18 και 7 από αυτούς έπρεπε να δεχθούν ιατρική φροντίδα από τους γιατρούς μας για κάποιο είδος δηλητηρίασης από ακτινοβολία. 
Το πιο ενοχλητικό είναι το βλέμμα στα πρόσωπα των μελών της ομάδας, καθώς και το βλέμμα στα πρόσωπα από τα λίγα παιδιά στο σταθμό που είναι εν γνώσει τους τι έγινε όταν επέστρεψαν. Όλοι μοιάζουν σαν να είδαν φάντασμα. Εντελώς φοβισμένοι ενεργούν ακανόνιστα. 
Τώρα αυτό είναι εντελώς εκτός των δυνατοτήτων μας, και φρουρούμαστε από τον στρατό των ΗΠΑ. Η φήμη είναι για μια άλλη ομάδα από τις ΗΠΑ, που έρχεται να επαναλάβει την έρευνα από το Σώμα Μηχανικού του Στρατού. 
Η συζήτηση για ό, τι μπορεί ή δεν μπορεί να είναι κάτω από την Ανταρκτική ξεκινά περίπου στα 30 δευτερόλεπτα σε αυτό το βίντεο.http://aorata-gegonota.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου