Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Αφγανιστάν: Βρετανός σκότωσε έξι Ταλιμπάν με μία σφαίρα!



Έξι Ταλιμπάν, με μία μόνο σφαίρα, σκότωσε 20χρονος Βρετανός στρατιώτης που υπηρετεί στο Αφγανιστάν!

Η βολή, μάλιστα, έγινε από τα 850 μέτρα και όχι δεν διαπέρασε και τους έξι, αλλά πέτυχε ένα γιλέκο… αυτοκτονίας στο οποίο είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.
Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο ωστόσο, μόλις πριν από μερικές ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας.
«Φορούσε ένα γιλέκο. Εντοπίστηκε από τον ελεύθερο σκοπευτή μας να κινείται ανάμεσα σε δέντρα, παίρνοντας τελικά θέση σε ένα χαντάκι», σημείωσε στη «Daily Telegraph» ο αντισυνταγματάρχης Richard Slack, διοικητής των 9/12 Royal Lancers (οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με 20 περίπου Ταλιμπάν στο Kakaran του νοτίου Αφγανιστάν), συμπληρώνοντας: «Κάτω από το σάλι του έβγαλε ένα πυροβόλο και μόλις πήρε θέση βολής, ο σκοπευτής μας τον πέτυχε. Τότε ανατινάχθηκε».
«Υπήρξε μία παύση στον ασύρματο και τότε ο sniper είπε “νομίζω ότι σκότωσα έναν βομβιστή”. Οι υπόλοιποι πέθαναν από την έκρηξη», κατέληξε.
Λίγα μέτρα πιο κάτω βρέθηκε και ένα δεύτερο γιλέκο με 20 κιλά εκρηκτικών, ενώ αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο ίδιος σκοπευτής «φύτεψε» σφαίρα στο κεφάλι και ενός άλλου Ταλιμπάν που είχε στηθεί με αυτόματο βαρύ πυροβόλο 1.340 μέτρα μακριά!http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου