Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Οι ισλαμιστές ανατίναξαν σήραγγα σκοτώνοντας 30 Σύρους στρατιώτες [Βίντεο]



Περίπου 30 Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν σήμερα στην επαρχία Ιντλίμπ στη Συρία όταν αντάρτες πυροδότησαν εκρηκτικά μέσα σε σήραγγα που περνούσε κάτω από σημείο ελέγχου.

Βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο από ισλαμιστές φανατικούς αντάρτες δείχνουν μία στήλη πυκνού καπνού, ενώ ακούγεται ο ήχος από πυρά και άνδρες που φωνάζουν «Allahu akbar», δηλαδή «Ο Θεός είναι μεγάλος», σε μια προσπάθεια να πείσουν τους εαυτούς τους ότι θα πάνε στον παράδεισο για τα εγκληματά τους.
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τουλάχιστον δύο αξιωματικοί του στρατού συγκαταλέγονται στα θύματα της έκρηξης, η οποία ήταν έργο των ανταρτών του Ισλαμικού Μετώπου και της οργάνωσης Ασπίδες του Επαναστατικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οργάνωση.
Χθες, Δευτέρα, περίπου 70 αντάρτες σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις μεταξύ μελών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, ένα πρώην παρακλάδι της αλ Κάιντα, και της πτέρυγας της αλ Κάντα στη Συρία, του Μετώπου αλ Νούσρα, και των συμμάχων της σε μία επαρχία της ανατολικής Συρίας που συνορεύει με το Ιράκ, ανακοίνωσε το Παρατηρητήριο.
Οι ισλαμιστές επειδή έχουν δεχτεί σειρά στρατηγικών ηττών που τους οδηγούν σε αναμενόμενο τέλος στο Χαλέπι, προσπαθούν να πετύχουν χτυπήματα εντυπωσιασμού για αν ανεβάσουν το ηθικό τους. Το πρόβλημά τους όμως δεν είναι πλέον μόνο ο συριακός Στρατός αλλά και το ότι σκοτώνονται μεταξύ τους.http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου