Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τα πιο απίστευτα πράγματα που «είδαν» οι χάρτες της Google [Εικόνες]



Το μάτι της Google βλέπει κυριολεκτικά τα πάντα.
Ωστόσο πολλά από αυτά μερικές φορές μοιάζουν μάλλον ανεξήγητα, μπερδεύοντας τους ερευνητές και αποτελώντας έναυσμα για αστικούς μύθους.
Από συντρίμμια στρατιωτικών αεροπλάνων και μυστηριώδη σχήματαχαραγμένα στην έρημο Γκόμπι μέχρι το νησί φάντασμα στο Νότιο Ειρηνικό και το νησί με το όνομα ενός δισεκατομμυριούχου, το Google Earth φέρνει μερικά εκκεντρικά σημεία της Γης στο φως.
Νησί Φάντασμα
Το 2012, μια ομάδα Αυστραλών ερευνητών εντόπισε ένα νησί στο μέγεθος του Μανχάταν στο Νότιο Ειρηνικό. Ενα μυστηριώδες μέρος που ονομάζεται Sandy Island, βορειοδυτικά της Νέας Καληδονίας. Ωστόσο όταν οι επιστήμονες κατέπλευσαν στην περιοχή το Νοέμβριο του 2012, βρήκαν απέραντο νερό αντί για στέρεο έδαφος.
Λίμνη αίματος
Κοντά στην πόλη Σαντρ του Ιράκ, βρίσκεται μία κατακόκκινη λίμνη. Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη, καμία επίσημη εξήγηση για το παράξενο χρώμα του νερού.
Το νησί της λίμνης του νησιού της λίμνης
Το άγνωστο αυτό νησί, βρίσκεται στο κέντρο μίας λίμνης που βρίσκεται στο κέντρο ενός νησιού που βρίσκεται μέσα σε μία λίμνη που απέχει 75 μίλια από τη νότια ακτή του νησιού της Victoria, στο Βόρειο Καναδά.
Το ναυάγιο
Το SS Jassim, εμπορικό πλοίο από τη Βολιβία, προσάραξε και βυθίστηκε στον ύφαλο Γουινγκατ στα ανοικτά των ακτών του Σουδάν το 2003. Με μήκος 81 μέτρα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ναυάγια ορατά στο Google Earth.
Το φιλί της άμμου
Είναι ένας σχηματισμός λόφου που βρίσκεται στο Νταρφούρ, του Σουδάν
Το τριγωνικό UFO
Στην Αυστραλία, ένα παράξενο τρίγωνο διάστικτο με λαμπερά φώτα εμφανίζεται στη μέση ενός πεδίου. Όταν ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2007, έσπευσαν να το ονομάσουν τριγωνικό ούφο που πιάστηκε επ'αυτοφώρω να αιωρείται πάνω από τη Γη.
Το αστέρι του Καζακστάν
Από τις ανεμοδαρμένες στέπες της κεντρικής Ασίας, σε μια απομονωμένη γωνιά του Καζακστάν, υπάρχει ένα μεγάλο αστέρι, με διάμετρο 366 μέτρα χαραγμένο στο έδαφος. Το πεντάκτινο αστέρι που περιβάλλεται από έναν κύκλο, εμφανίζεται ζωντανά στο Google Maps και με ακόμη μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο Google Earth.http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου