Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Αυστραλία: Εντυπωσιακές εικόνες από την τεράστια χώρα με μερικά από τα πιο μαγευτικά τοπία στη Γη




Η φυσική ομορφιά της Αυστραλίας είναι ασυναγώνιστη και διαφορετική, και τα εντυπωσιακά τοπία της, δελεάσουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.

Από τις γραφικές παραλίες με τη λευκή άμμο, τις σαρωτικές ερήμους, και τα εντυπωσιακά δάση, που συμπληρώνεται από τη μοναδική γηγενή άγρια ​​ζωή που δεν βρέθηκε πουθενά αλλού στη Γη.
Μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες της Αυστραλίας από το National Geographic αναδεικνύουν μερικές από τις πιο διάσημες εικόνες της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των πιο απομακρυσμένων περιοχών, Παγκόσμιας Κληρονομιάς και εθνικών πάρκων.
Η συλλογή των φωτογραφιών είναι ένα εικαστικό ταξίδι σύλληψης από μερικές από τις πιο εκπληκτικές τοποθεσίες πάνω στη Γη - κρυμμένα φαράγγια, την περιοχή των παλαιότερων καύσεων του κόσμου, και βραχώδεις σχηματισμοί με βαθιές συνδέσεις και αυτόχθονες κοινότητες.
Προσθέτοντας γοητεία στην Αυστραλία είναι ότι υπάρχουν τέτοιες ακρότητες μέσα σε μία ήπειρο - που θεωρείται η ξηρότερη κατοικημένη στη Γη, αλλά είναι επίσης το σπίτι από πλούσια δάση, τεράστιες θαμνώδεις εκτάσεις, και χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής.
Στη συνέχεια, υπάρχει η αιώνια γοητεία από μερικές από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου με παρθένα λευκή άμμο, και μια από τις καλύτερες τοποθεσίες καταδύσεων στον πλανήτη.
http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου