Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ινδία: Πύθωνας καταπίνει ολόκληρη αντιλόπη [εικόνες Βίντεο]

Ο διασώστης άγριων ζώων στην Ινδία, Nitish Bambhaniya, ειδοποιήθηκε από τους κατοίκους ενός μικρού χωριού, στο κρατίδιο Γκουτζαράτ, ότι έχουν δει έναν τεράστιο πύθωνα σε ένα χωράφι, λίγο έξω από το χωριό τους να καταβροχθίζει μια μικρή αντιλόπη, ράτσας niglai, που στην Ινδία τις αποκαλούν «μπλε ταύρους».

Ο Bambhaniya πήρε μαζί του έναν φωτογράφο και τους βοηθούς του και αφού διέσχισαν 40 χιλιόμετρα με μηχανάκια βρέθηκαν στην περιοχή, όπου αντίκρισαν το καταπληκτικό θέαμα του υπερμεγέθους ερπετού, που είχε ήδη καταναλώσει το 80% του άτυχου ζώου. Ο διασώστης δηλώνει ότι ο πύθωνας μόλις αντιλήφθηκε ότι τον παρακολουθούν σταμάτησε για λίγο το «γεύμα» του, το οποίο δεν χρειάστηκε παραπάνω από 45 λεπτά για να καταπιεί!
Οι ντόπιοι ήθελαν να σκοτώσουν το μεγάλο ερπετό φοβούμενοι ότι κινδυνεύουν τα παιδιά τους αν αυτό θα πήγαινε μέσα στα χωριά.
Ο Bambhaniya όμως κατόρθωσε να τους πείσει να παραδώσουν τον πύθωνα στους αξιωματούχους της τοπικής κυβέρνησης, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο μέσα σε δάσος.
http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου