Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Υποβρύχιο θεματικό πάρκο προετοιμάζεται στο Ντουμπάι

perierga.gr - Υποβρύχιο θεματικό πάρκο προετοιμάζεται στο ΝτουμπάιΠοιος χρειάζεται να περιμένει ώρες σε ουρές για να μπει σε ένα πάρκο όταν πλέον θα μπορεί να βουτήξει σε ένα εντυπωσιακό υποβρύχιο πάρκο;
Πρόσφατα ανακοινώθηκαν τα σχέδια της δημιουργίας του μεγαλύτερου υποβρύχιου θεματικού πάρκου στον κόσμο με την ονομασία «The Pearl of Dubai», στην ομώνυμη πόλη. Το «Μαργαριτάρι του Ντουμπάι» θα είναι ένα πάρκο εμπνευσμένο από τις ταινίες «Πειρατές της Καραϊβικής» και «Avatar» και θα καλύπτει μια έκταση πέντε στρεμμάτων, ενώ όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του θα θυμίζει εν πολλοίς τη θρυλική χαμένη πόλη της Ατλαντίδας.
Οι επισκέπτες του πάρκου θα καταδύονται με ειδικές στολές και θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν διάφορα σημεία του πάρκου ενώ ειδικοί εκπαιδευτές θα κολυμπούν διαρκώς ανάμεσα στους επισκέπτες. Το πάρκο αναμένεται να παραδοθεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, δίνοντας επιπλέον ζωή στο θαλάσσιο περιβάλλον της περιοχής αλλά και μια εξαιρετική δυνατότητα στον επισκέπτη να ζήσει μια μοναδική εμπειρία.
perierga.gr - Υποβρύχιο θεματικό πάρκο προετοιμάζεται στο Ντουμπάι
perierga.gr - Υποβρύχιο θεματικό πάρκο προετοιμάζεται στο Ντουμπάι
perierga.gr - Υποβρύχιο θεματικό πάρκο προετοιμάζεται στο Ντουμπάιhttp://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου