Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ήταν γυναίκα ο αιμοσταγής δολοφόνος Τζακ Αντεροβγάλτης; - Τι αναφέρει Βρετανός συγγραφέας



Σύμφωνα με μια νέα θεωρία του William J. Perring, η οποία μάλιστα καταγράφεται και σε βιβλίο, ο αιμοσταγής δολοφόνος της Βικτωριανής εποχής γνωστός και ως Τζακ o Αντρεροβγάλτης ενδέχεται να ήταν γυναίκα. Η ταυτότητα του δολοφόνου καθ' έξιν έχει απασχολήσει κατά καιρούς πολλούς εγκληματολόγους για περισσότερο από έναν αιώνα.
Ο συγγραφέας William J. Perring, στο βιβλίο καταγράφει τη ζωή της Julia που ήταν το τελευταίο θύμα του Τζακ του Αντεροβγάλτη. Στο εν λόγω βιβλίο η δολοφόνος είναι εκτός από γυναίκα και στρατιώτης του Στρατού της Σωτηρίας.

Ο 63χρονος συγγραφέας William J. Perring που ασχολήθηκε επισταμένως για τρεις δεκαετίες με την υπόθεση του Τζακ Αντεροβγάλτη μιλώντας για το βιβλίο του στη Daily Mail δήλωσε «Το πιο πιθανό είναι ότι ήταν κάποιος που δεν έχουμε στοιχεία γι' αυτόν και σίγουρα μια γυναίκα θα ήταν ιδανική γι' αυτό». Αν και το εν το λόγω βιβλίο δεν παρά άλλο παρά ένα μυθιστόρημα, μπορεί να δώσει και τη λύση στο μυστήριο που ταλανίζει για πολλά χρόνια τους εγκληματολόγους. Ο συγγραφέας του μυθιστορήματος πρόσθεσε μιλώντας στη Daily Mail «Η θεωρία μου είναι πιο πιθανή από πολλές άλλες».

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι οι δολοφονίες επέστησαν την προσοχή του κόσμου στη δύσκολη ζωή που περνούσαν οι άνθρωποι στις φτωχογειτονιές του ανατολικού Λονδίνου και «παραδόξως έκαναν καλό στο East End».


Η εν λόγω θεωρία που θέλει τον δολοφόνο καθ' έξιν να είναι γυναίκα και όχι άνδρας ειπώθηκε για πρώτη φορά από τον επικεφαλής επιθεωρητή, Frederick Abberline και αναφέρεται και στο βιβλίο του Donald McCormick, «Η Ταυτότητα του Τζακ του Αντεροβγάλτη». Σύμφωνα με την ίδια θεωρία θα ήταν ευκολότερο για μια γυναίκα να κρυφτεί όταν όλο το Λονδίνο έψαχνε έναν άνδρα.


http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου