Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Γιγαντιαίο Boeing 787-9 σε εντυπωσιακούς ελιγμούς [Βίντεο]


Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε ένα ογκώδες Boeing 787-9 Dreamliner να πραγματοποιεί ιλιγγιώδεις βυθίσεις, ελιγμούς και "αλλαγές" ύψους με ταχύτητες που κόβουν την ανάσα!

Μην φανταστείτε ότι κάποιος πιλότος έχασε το μυαλό του...δεν υπάρχουν επιβαίνοντες στο αεροσκάφος παρά μόνο οι πιλότοι που πραγματοποιούν δοκιμαστικά για την επίδειξη που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Αεροπορικής Έκθεσης Farnborough 2014...
Η διοργάνωση που διαρκεί μια εβδομάδα, φιλοξενεί τις κορυφαίες παγκοσμίως βιομηχανίες αεροδιαστημικής και άμυνας, οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους προσφέροντας ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα στα πλήθη σε μια δημόσια επίδειξη ακροβατικής εναέριας πλοήγησης.
Η πολιτική σημασία της Αεροπορικής Έκθεσης υπογραμμίζεται από την παρουσία υψηλόβαθμων προσώπων της βρετανικής πολιτικής σκηνής. Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον χαιρέτισε τις εκδηλώσεις με την υπόσχεση να επενδύσει £ 1.100.000.000 (1.387.969.000 ευρώ) στην άμυνα της Βρετανίας εναντίον των τρομοκρατών και των εγκληματιών του κυβερνοχώρου (κράκερς).
Πάνω από 100.000 θεατές αναμένονται να παρακολουθήσουν το Farnborough Airshow, που θα φιλοξενήσει γίγαντες όπως η Boeing και η Airbus να διαγωνίζονται, παράλληλα με τις στρατιωτικές αμυντικές βιομηχανίες που να επιδεικνύουν την αεροπορική τους τεχνογνωσία.
http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου