Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Δείπνο στης… φυλακής τα σίδερα!

perierga.gr - Δείπνο στης... φυλακής τα σίδερα!Ένα νεόκοπο θεματικό εστιατόριο στην Κίνα εντυπωσιάζει για άλλη μία φορά.
Το Prison Restaurant στην πόλη Tianjin υποδέχεται τυς πελάτες του μέσα σε κελιά και η σερβιτόρα-δεσμοφύλακας δίνει το φαγητό μέσα από το μικρό παραθυράκι στην πόρτα της φυλακής. Γενικότερα τα θεματικά εστιατόρια στην Κίνα είναι πολύ δημοφιλή ανάμεσα στον κόσμο με αποτέλεσμα το ένα να ξεφυτρώνει δίπλα στο άλλο, το καθένα με το δικό του ευφάνταστο concept.
Το εστιατόριο στεγάζεται σε ένα μεγάλο κτήριο το οποίο διαμορφώθηκε εξαρχής σε φυλακή προκειμένου να μεταμορφώσει τους πελάτες του για μερικές ώρες σε τρόφιμους. Υπάρχουν κελιά για ζευγάρια αλλά και για παρέες, για όσους δεν αντέχουν τη μοναξιά της φυλακής! Οι σερβιτόροι είναι ντυμένοι δεσμοφύλακες αλλά και αστυνομικοί, συμπληρώνοντας το σκηνικό.
perierga.gr - Δείπνο στης... φυλακής τα σίδερα! perierga.gr - Δείπνο στης... φυλακής τα σίδερα! perierga.gr - Δείπνο στης... φυλακής τα σίδερα! perierga.gr - Δείπνο στης... φυλακής τα σίδερα! perierga.gr - Δείπνο στης... φυλακής τα σίδερα! perierga.gr - Δείπνο στης... φυλακής τα σίδερα! perierga.gr - Δείπνο στης... φυλακής τα σίδερα!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου