Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο σοκ στον πλανήτη: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και Γάλλο όμηρο!

Σε έναν ακόμη αποτρόπαιο αποκεφαλισμό προχώρησαν την Τετάρτη οι φανατικοί Ισλαμιστές, καθώς εκτέλεσαν και τον 55χρονο Γάλλο όμηρο Εβρέ Γκουρντέλ, κάνοντας πράξη την απειλή τους.


Ο άτυχος οδηγός ορειβασίας από το Νις απήχθη την περασμένη Κυριακή (21/9) κάνοντας πεζοπορία σε ορεινή περιοχή της Αλγερίας, ενώ πίσω από τον αποκεφαλισμό του βρίσκεται η Jund al-Khilafa, μια ομάδα Αλγερινών τζιχαντιστών που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος. Η αυθεντικότητα του βίντεο, το οποίο τιτλοφορείται «Αιματηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση της Γαλλίας», ερευνάται από το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (23/9), οι εξτρεμιστές «Στρατιώτες του Χαλιφάτου» είχαν απειλήσει ότι θα εκτελέσουν τον Γκουρντέλ, εάν η Γαλλία δεν τερμάτιζε «σε διάστημα 24 ωρών» τις αεροπορικές επιδρομές της στο Ιράκ. Ένα τελεσίγραφο που απέρριψε χθες ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ...
To βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε σε ιστοτόπους τζιχαντιστών, ξεκινά με πλάνα του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, από τη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Γαλλίας στην εκστρατεία αεροπορικών βομβαρδισμών εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ.
Στη συνέχεια, εμφανίζεται ο Γάλλος όμηρος, πεσμένος στα γόνατα με τα χέρια δεμένα πίσω στην πλάτη, ενώ τον περιστοιχίζουν 4 οπλισμένοι μασκοφόροι. O ένας από αυτούς διαβάζει ακολούθως ένα μήνυμα στο οποίο καταγγέλλει την επέμβαση των «εγκληματιών σταυροφόρων από τη Γαλλία» εναντίον των μουσουλμάνων στην Αλγερία, το Μαλί και κυρίως στο Ιράκ.
Μετά την ανάγνωση του μηνύματος - στα αραβικά - οι απαγωγείς ρίχνουν τον όμηρο στο έδαφος και τον αποκεφαλίζουν.
Η Αλγερία είχε αναπτύξει μάταια τις δύο τελευταίες ημέρες περίπου 1500 στρατιώτες στην Καβυλία (βορειοανατολικά) προσπαθώντας να εντοπίσει τον Ερβέ Γκουρντέλ, ο οποίος εξηγούσε σε video που έδωσαν νωρίτερα στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές: «Με κρατούν όμηρο και θα σας παρακαλούσα κύριε Πρόεδρε (σ.σ. Φρανσουά Ολάντ) να κάνετε ό,τι μπορείτε για να με βγάλετε από αυτή τη δυσάρεστη θέση. Σας ευχαριστώ».
Αυτός είναι ο Ερβέ Γκουρντέλ
http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου