Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Ινδία ανακαλύφθηκαν βραχογραφίες με εξωγήινους

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ινδικής εφημερίδας «Times of India» οι ζωγραφικές που ανακαλύφθηκαν σε σπήλαιο στην ινδική ομόσπονδη πολιτεία Τσατίσγκαρ[Chhattisgarh], περίπου 130 χιλιόμετρα από το Ραϊπούρ, δεν απεικονίζονται ανθρωποειδή του παρελθόντος, αλλά, πιθανόν, εξωγήινοι επισκέπτες.


Οι ζωγραφικές βρέθηκαν σε σπήλαια που εκτείνονται στα χωριά Τσαντέλ και Γκοτίτολα.
Απεικονίζονται όντα που φέρουν στολές παράξενες και ένα όχημα το οποίο δείχνει ότι είναι ιπτάμενος δίσκος που στηρίζεται σε τρία πόδια στη Γη.
Η ζωγραφικές είναι ηλικίας 10.000 ετών, σύμφωνα με τους Ινδούς αρχαιολόγους.
Με την ανακάλυψη αυτή, αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον των οπαδών της εξωγήινης ζωής. Πιστεύουν ότι οι αρχαίοι καλλιτέχνες έχουν απεικονίσει τα όντα τα οποία είχαν έρθει από το διάστημα στη Γη.
Πριν την ανακάλυψη της ζωγραφικής αυτής στα βραχώδη τοιχώματα των σπηλιών στην περιοχή υπάρχει ένα μύθος που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά σαν παραμύθι, που λέει ότι από τον ουρανό κατέβηκαν μικροσκοπικά ανθρωπάκια τα οποία πήραν μαζί τους μερικούς χωρικούς, οι οποίοι δεν επέστρεψαν ποτέ.
Οι κρατικές αρχές πιστεύουν, σοβαρά, ότι οι ζωγραφικές απεικονίζουν εξωγήινα όντα τα οποία είχαν έρθει κάποτε στη Γη.
Επειδή η ιστορία αυτή έχει πάντοτε, τους αμφισβητίες της, οι αρχές θα καλέσουν για μελέτη των ζωγραφικών εμπειρογνώμονες από τη NASA και από τον Ινδικό Εθνικό Οργανισμό Διαστήματος (ISRO).http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου