Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Απόκοσμες παρουσίες ισχυρίζεται ότι «συνέλαβε» μία κυνηγός φαντασμάτων! [Βίντεο]

Αποδεικτικά στοιχεία από τον άλλο… κόσμο ισχυρίζεται ότι «συνέλαβε» με τον φωτογραφικό φακό της μία γενναία κομμώτρια που περνά τον ελεύθερο χρόνο της ως κυνηγός φαντασμάτων!

Η Kristy Jane Dean αναζητούσε παραφυσική δραστηριότητα σε μιαεγκαταλελειμμένη ψυχιατρική κλινική, η οποία χτίστηκε πάνω σε αρχαίο νεκροταφείο Αβορίγινων (αυτόχθονες της Αυστραλίας), όταν ξαφνικά μία αέρινη λευκή οπτασία πέρασε μπροστά από την κάμερά της.
«Ζω εδώ κοντά και έχω ακούσει πολλές τρομακτικές ιστορίες από αυτό το μέρος. Αποφάσισα έτσι να δω αν όντως υπάρχουν φαντάσματα εκεί. Ποτέ όμως δεν πήγα μόνη μου. Μπορεί να φοβάμαι εκείνη την ώρα, αλλά μου αρέσει ταυτόχρονα», τόνισε η 32χρονη από το Μελβούρνη, συμπληρώνοντας: «Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε σκιές, ανεξήγητες ομίχλες και αιωρούμενα πλάσματα. Σε κάποιες φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα και τα ανθρωπόμορφα σχήματα».
Το άσυλο Larundel χτίστηκε το 1938 για να φιλοξενεί ανθρώπους με προβλήματα ψυχικής υγείας. Πρωτοστάτησε στη χρήση του λιθίου για τη θεραπεία της κατάθλιψης, ωστόσο σύντομα, φήμες για βασανιστήρια και κακοποίηση των τροφίμων (πολλοί από τους οποίους αυτοκτόνησαν) άρχισαν να το συνοδεύουν.
Τελικά έκλεισε για πάντα τις πόρτες του το 1998 μετά από καταγγελίες για «ασυνήθιστες» θεραπείες στις οποίες υποβάλλονταν οι ασθενείς, έχοντας πρώτα γίνει διάσημο για τη «φιλοξενία» του διαβόητου και κατά συρροή δολοφόνου Peter Dupas, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη βάναυση δολοφονία τριών γυναικών, παραμένοντας ύποπτος για τη δολοφονία τριών άλλων. Η κλινική βρίσκεται πλέον στο στάδιο της κατεδάφισης για την ανέγερση κατοικιών.
«Θα ήθελα πολύ να αποδείξω σε όλους τους σκεπτικιστές ότι χωρίς αμφιβολία υπάρχει το παραφυσικό σε αυτήν την κλινική», καταλήγει η Kristy Jane, ισχυριζόμενη πως απαθανάτισε ένα παιδάκι να κοιτάζει από το παράθυρο και λίγο αργότερα μία φιγούρα με κάτι σαν σχοινί γύρω από το λαιμό της...http://www.apocalypsejohn.com/