Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τρόμος στον Αέρα: Ράγισαν... τα τοιχώματα του αεροσκάφος εν πτήσει! [εικόνες]

Τρόμος στους αιθέρες όταν εν πτήσει.. ράγισαν οι τοίχοι της καμπίνας σε ένα αεροσκάφος της American Airlines! Οι επιβάτες τρομοκρατήθηκαν και το πλήρωμα αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.


Όλα συνέβησαν σε μια πτήση από το Σαν Φρανσίσκο στο Ντάλλας. Επιβάτες είπαν ότι αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ένιωσαν την άτρακτο του Boeing 757 της American Airlines να ταρακουνιέται βίαια και να ακούγονται έντονοι θόρυβοι.
Έκπληκτοι οι επιβάτες άρχισαν να τρομοκρατούνται όταν διαπίστωσαν ότι εμφανίστηκαν ρωγμές στην καμπίνα επιβατών και από τις δύο πλευρές ενώ ένιωσαν και αλλαγή στην πίεση της καμπίνας.
Επιβάτης είχε την ψυχραιμία να... ποστάρει στο Facebook!
«Οι ρωγμές έγιναν σε όλη την σειρά 14 από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα» είπε ένας από τους ταξιδιώτες της παρ' ολίγον μοιραίας πτήσης.
«Εντελώς ξαφνικά ακούσαμε αυτά τα δυνατά ποπ, ποπ, ποπ τον ήχο που σκίζεται κάτι. Ακουγόταν σαν ήχο μπάλας του μπόουλινγκ όταν πέφτει στις κορίνες».
Ένας 32χρονος οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων που κάθονταν δύο σειρές πίσω από τις ρωγμές, είχε την ψυχραιμία να βγάλει φωτογραφίες και να τις... ποστάρει στο Facebook αλλά και να στείλει μήνυμα στη γυναίκα του που τον περίμενε στο Ντάλας.
«Αποσυμπίεση στην πτήση 2293 των AA και άρχισε να διαλύεται στον αέρα. Παρακαλώ προσευχηθείτε για μας» ήταν μια από τις αναρτήσεις του.
Οι πιλότοι πραγματοποίησαν αναγκαστική προσγείωση με ασφάλεια.
Οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές δήλωσαν - σύμφωνα με την Daily Mail, πως θα συνεργαστούν με την American Airlines να εντοπίσουν και να διορθώσουν το πρόβλημα πριν το αεροσκάφος πετάξει ξανά.
Ο εκπρόσωπος της AA Ματ Μίλερ είπε πως τα αίτια ερευνώνται και πιθανολόγησε πρόβλημα στους αεραγωγούς. Είπε επίσης ότι η καμπίνα επιβατών δεν έχασε πίεση καθώς δεν έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου.http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου