Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτες εικόνες από Κινέζους πνευματιστές σε παράξενο φεστιβάλ στο Πουκέτ

Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι ταξιδεύουν στο Πουκέτ, για να παρακολουθήσουν το παράξενο φεστιβάλ από χορτοφάγους που πραγματοποιείτε από την εθνοτική κινεζική κοινότητα του νησιού κατά τη διάρκεια του ένατου σεληνιακού μήνα του ημερολογίου της πατρίδας τους.

Οι συμμετέχοντες είναι εθελοντές κινέζοι του νησιού οι οποίοι πιστεύουν ότι με το τελετουργικό αυτό θα εκδιώξουν το κακό. Πιστεύουν επίσης ότι οι τρύπες στα μάγουλα τους θα τους βοηθήσουν να εξαγνιστούν, αλλά θα πρέπει ακόμα να αρνηθούν το κρέας και το σεξ, το αλκοόλ και άλλες κακίες.
Μπορούν επίσης να περπατήσουν πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, να ανέβουν σκάλες με λεπίδες και να κάνουν λουτρά σε καυτό λάδι.
Ελπίζουν ότι με αυτό τον τρόπο αντλούν το κακό από την κοινότητα γύρω τους και φέρνουν θετική τύχη σε φίλους και το χωριό τους.
Για όσους δεν θέλουν να ακρωτηριάσουν τα πρόσωπά τους, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να τρομάξουν τις σκοτεινές δυνάμεις. Τα πυροτεχνήματα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ - συμπεριλαμβανομένου του δυνατότερο και μεγαλύτερου, θεωρείται επίσης ότι θα αποκρούσει τα κακά πνεύματα μέσω της καθαρής ισχύος του θορύβου.
Η προέλευση του φεστιβάλ αυτο-καθαρισμού δέκα ημερών είναι πολύ περίεργο κι ασυνήθιστη για τις τελετουργίες της, και χρονολογείται από το 1825.
http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου