Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Lady Gray: Το διασημότερο φάντασμα στη Βρετανία εμφανίστηκε στο κάστρο Dudley [Εικόνες]

Τον υπεύθυνο για τα μεταφυσικά φαινόμενα που καταγράφονται εδώ και αρκετά χρόνια στο πιο στοιχειωμένο κάστρο της Αγγλίας, ισχυρίζεται ότι «συνέλαβε» ένα ζευγάρι. Ευτυχώς, μάλλον, γι΄ αυτό μόνο με την κάμερά του!


Η Dean και η Amy Harper από το Μπέρμιγχαμ υποστηρίζουν, με όπλο τις φωτογραφίες τους, ότι εντόπισαν τη διεθνούς φήμης Grey Lady, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο κάστρο Dudley.
Το συγκεκριμένο μάλιστα τουριστικό αξιοθέατο, χτισμένο το 1071, κατηγορείται – και όχι άδικα, καθώς αρκετές μαρτυρίες κάνουν λόγο για τρομακτικά ανεξήγητα περιστατικά που συνέβησαν πίσω από τις πόρτες του - ότι είναι το πιο στοιχειωμένο μέρος στη Βρετανία.
«Σε μια από τις φωτογραφίες που βγάλαμε, παρατηρήσαμε μία λάμψη. Όταν τη μεγεθύναμε φάνηκε μια γυναίκα και ένα μικρό κορίτσι. Δεν είμαστε κυνηγοί φαντασμάτων, αλλά θα μπορούσε να είναι η Grey Lady», ανέφερε ο Dean.
Η Grey Lady πιστεύεται ότι είναι το πνεύμα της Dorothy Beaumont, η οποία έχασε τη ζωή της, μαζί με το μωρό της, λίγο μετά τον τοκετό, μέσα στο κάστρο. Στο νεκροκρέβατό της, η Dorothy ζήτησε δύο πράγματα: να ταφεί δίπλα στην κόρη της και ο σύζυγός της να παραστεί στην κηδεία.
Καμία από τις επιθυμίες της δεν έγινε πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να περιπλανιέται στην αιωνιότητα και στο κάστρο, προστατεύοντάς το…
«Είναι μια αξιόπιστη φωτογραφία στην οποία μπορείς να ξεχωρίσεις τη μορφή μιας γυναίκας», τόνισε ο Boffin Ghost Nick Duffy από το Ghost Club West Midlands…http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου