Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Περιπλανηθείτε στην Αραβική έρημο και τις οάσεις χρησιμοποιώντας τoν πιο πρόσφατo διαδραστικό χάρτη της Google

Οι εξερευνητές του παρελθόντος μπορεί να είχαν περιπλανηθεί σε ερήμους ψάχνοντας για πολύτιμες πηγές νερού, και χωρίς να μπορούν να αποφύγουν την ηλίαση, αλλά τώρα υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος για να δείτε τα αμμώδη εδάφη.

Η Google κατέγραψε μία τεράστια έκταση από αμμόλοφους της ερήμου, για να μπορούμε να δούμε τα πάντα από την άνεση του καναπέ μας μέσω του Google Street View.
Οι χρήστες μπορούν να δουν τις πράσινες οάσεις της ερήμου Liwa στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ημερομηνίες που καλλιεργούνται, αμμώδεις λόφους, που τεκμηριώνεται στο Google Street View που ήταν κάποτε το σπίτι των πρώτων αποίκων κατά την Ύστερη Εποχή του Λίθου, και να εντοπίσουν τις πρώτες φυλές που εγκαταστάθηκαν εκεί.
Οι θεατές μπορούν επίσης να δουν τις αχτίδες του πράσινου από απόσταση οι οποίες είναι συχνά είναι οάσεις, αλλά στην πραγματικότητα θα μπορούσαν να είναι μια οφθαλμαπάτη.
Εδώ, ένας υπάλληλος της Google ανεβαίνει έναν από τους αμμόλοφους με τα πόδια για να καταγράψει το βίντεο.http://www.apocalypsejohn.com/
Δεμένη κάμερα Trekker σε μια καμήλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου