Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Επάγγελμα: Δοκιμαστής σκυλοτροφής!

perierga.gr - Δοκιμαστής σκυλοτροφής!Μπορεί να αγαπάμε τα κατοικίδιά μας, να τα φροντίζουμε και να τα περιποιούμαστε όμως να τρώμε την τροφή τους είναι κάπως περίεργο!
Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο την τρώνε αλλά βγάζουν τα προς το ζην ως επαγγελματίες δοκιμαστές σκυλοτροφής. Και ο μισθός τους; Από 30.000 δολάρια το χρόνο μέχρι 75.000 δολάρια! Εταιρείες παραγωγής τροφής για σκύλους διεθνώς προσλαμβάνουν άτομα για να δοκιμάζουν τα προϊόντα τους πριν αυτά καταλήξουν στο μπολάκι του σκύλου ή της γάτας! Ο λόγος; πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις γεύσης και αρώματος πριν βγουν στο εμπόριο. Σύμφωνα με τον «Guardian», οι επαγγελματίες γευσιγνώστες εκπαιδεύονται για να προσδιορίζουν τις γεύσεις που τα σκυλιά έχουν την τάση να επιλέγουν ή να απορρίπτουν.
«Παρά το γεγονός ότι ο ουρανίσκος των σκύλων είναι διαφορετικός από τον δικό μας, η γεύση είναι μια σημαντική παράμετρος για να ελεγχθεί και να εξασφαλιστεί κάθε συστατικό της τροφής και επίσης να πιστοποιηθεί ότι έχει μπει στην τροφή με τον σωστό τρόπο», λέει ο Philip Wells, επικεφαλής δοκιμαστής σε τροφές για κατοικίδια. Επιπλέον, τα συστατικά των σκυλοτροφών περιλαμβάνουν υλικά που καταναλώνει και ο άνθρωπος οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα για την υγεία του. Τώρα το μόνο που μένει να ξεπεράσει κάποιος είναι η αηφία στο άκουσμα της… κατανάλωσης σκυλοτροφής.http://perierga.gr/
perierga.gr - Δοκιμαστής σκυλοτροφής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου