Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Μαύρο… μπέργκερ τρελαίνει τους Ιάπωνες!


perierga.gr - Μαύρο... μπέργκερ τρελαίνει τους Ιάπωνες!Το κλασικό χάμπουργκερ φαίνεται πως είχε γίνει πολύ βαρετό για τπυς Ιάπωνες που σκέφτηκαν να δημιουργήσουν μια… αξιοπερίεργη παραλλαγή.
Το πρωτότυπο Kuro Pearl είναι απλώς κατάμαυρο και ήδη έχει προκαλεσει ποικίλες αντιδράσεις στη χώρα. Μαύρο ψωμάκι, μαύρο τυρί και μαύρη σάλτσα, ενώ τα λαχανικά απομένουν για να δώσουν ένα πολύχρωμο αποτέλεσμα στο σάντουιτς. Η ιδέα προέκειψε από την ανάγκη εταιρείας fast food στην Ιαπωνία να κάνει τη διαφορά και να συναγωνιστεί τους ανταγωνιστές της.
Σκέφτηκαν λοιπόν οι υπεύθυνοι να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μπέργκερ το οποίο αν μη τι άλλο θα προκαλούσε την περιέργεια των πελατών να το δοκιμάσουν. Φαίνεται όμως πως προκάλεσε και τους… γευστικούς κάλυκες αφού ήταν πεντανόστιμο. Γιατί μπορεί η εμφάνιση να μην είναι… τραβηχτική όμως το αποτέλεσμα είναι σούπερ. Ο χρωματισμός του ψωμιού αλλά και του τυριού γίνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς χρωστικές, με τη βοήθεια του μπαμπού ξυλάνθρακα που χρησιμοποιείται ευρέως στην ιαπωνική κουζίνα, ενώ στη σάλτσα προστέθηκε μελάνι σουπιάς.
perierga.gr - Μαύρο... μπέργκερ τρελαίνει τους Ιάπωνες! perierga.gr - Μαύρο... μπέργκερ τρελαίνει τους Ιάπωνες!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου