Η απλή ντοματόσουπα της Θήρας, που τη συναντάμε και με το όνομα «τσουνιστή» …
Υλικά
- 250 γρ. σπαγγέτι, «σπασμένο» στα 3, ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
- 3 ώριμες ντομάτες, τριμμένες (στην εποχή τους) ή 1 κονσέρβα ντοματάκια, τριμμένα
- 1 κουτ. σούπας πελτές (προτιμότερο σαντορινιός)
- 4-5 σκελίδες σκόρδου, σε φετάκια
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 λίτρο ζωμός λαχανικών ή κοτόπουλου ή νερό
Μερίδες 4
Προετοιμασία 10΄
Μαγείρεμα περίπου 30΄
http://tnsite.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου