Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Νηστίσιμη μανέστρα Σαντορίνης!



Νηστίσιμη μανέστρα Σαντορίνης!

Η απλή ντοματόσουπα της Θήρας, που τη συναντάμε και με το όνομα «τσουνιστή» …



Υλικά
  • 250 γρ. σπαγγέτι, «σπασμένο» στα 3, ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
  • 3 ώριμες ντομάτες, τριμμένες (στην εποχή τους) ή 1 κονσέρβα ντοματάκια, τριμμένα
  • 1 κουτ. σούπας πελτές (προτιμότερο σαντορινιός)
  • 4-5 σκελίδες σκόρδου, σε φετάκια
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 λίτρο ζωμός λαχανικών ή κοτόπουλου ή νερό
Μερίδες 4
Προετοιμασία 10΄
Μαγείρεμα περίπου 30΄
 http://tnsite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου